Koristimo kolačiće kako bismo vam mogli prikazati web stranicu, razumjeti kako je koristite te pružiti vam najbolje korisničko iskustvo.  Politika privatnosti
HOTEL VILA CONTE  |  Veli Lošinj +385 99 531 9714  | 
Hrvatski English Deutsch Italiano
Hrvatski English Deutsch Italiano

Što je GDPR?

Uredba (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka)
Opća uredba o zaštiti osobnih podataka - Uredba (EU) 2016/679
(https://www.privacy-regulation.eu/hr)
Zakona o provedbi opće uredbe za zaštitu osobnih podataka
(https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2018_05_42_805.html)
Agencija za zaštitu osobnih podataka - AZOP  
(https://azop.hr)
Politika sustava upravljanja osobnim podacima
(Politika sustava upravljanja osobnim podacima.pdf)
Politika privatnosti na webu
(Politika privatnosti.pdf)
Zahtjev za pristup osobnim podacima
(Zahtjev za pristup osobnim podacima koji se obrađuju.pdf)
Zahtjev za ispravak osobnih podataka
(Zahtjev za ispravak osobnih podataka koji se obrađuju.pdf)
Zahtjev za prenosivost osobnih podataka
(Zahtjev za prenosivost osobnih podataka koji se obrađuju.pdf)
Zahtjev za brisanje osobnih podataka
(Zahtjev za brisanje osobnih podataka koji se obrađuju.pdf)
 Zahtjev za ostvarivanje prava na ograničenje obrade
(Zahtjev za ostvarivanje prava na ograničenje obrade.pdf)
 Zahtjev za ostvarivanje prava na prigovor
(Zahtjev za ostvarivanje prava na prigovor.pdf)
Zahtjev za osporavanje odluke koja se temelji isključivo na automatiziranoj obradi
(Zahtjev za osporavanje odluke koja se temelji isključivo na automatiziranoj obradi.pdf)

Prava ispitanika
: Ispitanik, odnosno njegov zakonski zastupnik, može zatražiti ostvarivanje prava na pristup, ispravak, brisanje, prenosivost, ograničenje obrade, pravo na prigovor i  pravo na osporavanje odluke koja se temelji isključivo na automatiziranoj obradi osobnih podataka koji se odnose na njega i za koje je dao privolu. Nije predviđeno plaćanje naknade za zahtjeve. Obrasci zahtjeva mogu se preuzeti s web stranice ili na adresi voditelja. Zahtjev se može predati osobno, poštom ili e-mailom.

Bio mare d.o.o.
Garina 14, 51551 Veli Lošinj
Tel: +38551268697

Top